Nails club BG

Салон за красота Nails club BG е създаден през 2013 година в София. Той съществува повече от 6 години и може да се похвали с много посетители и редовни клиенти. Специфичната му локация – на метри от Бизнес парк София, го е направил тясно специализиран, спрямо нуждите на хората с ограничено свободно време. Nails club BG е козметичният салон, който се грижи за визията на някои от познатите лица в шоубизнеса в България.

Разширяваме с всяка измината година периметъра на предлаганите услуги, които затварят напълно цикъла в областта на естетиката: фризьорство, козметични процедури за лице и тяло, масажи, антицелулитни програми, фотоепилация, солариум, маникюр, педикюр, ноктопластика, професионален грим и др. Професионалистите, които работят при нас имат амбицията и уменията да издигнат нивото на предлаганите услуги на световно равнище. В салона се работи само с висококачествени и доказани на европейския и световен пазар козметични продукти и технологии. Интериорът в Nails club BG e изпълнен изцяло по дизайнерски проект, като са използвани най-съвременни и луксозни материали, съчетани стилово и цветово. Студиото разполага със софтуерна програма с база данни, видеонаблюдение, уеб сайт и фейсбук страница с над 8000 почитателя.

Тук ще намерите професионални продукти за коса, нокти и кожа на Milk shake, Farma vita, No inhbtton, OPI, Shellac, IBD, Le Vole, SNB, Lash be Long и др.

 • Нанси Хунева

  Фризьор

  Нанси се влюбва във фризьорството като професия, още като дете. Дъщеря на известна фризьорка, тя има възможността да навлезе в занаята и да изучи тънкостите на професията от първа ръка. Упорита и амбициозна, тя излиза извън семейния бизнес и идва в София, за да развива фризьорските си умения. В отговор на нарастващото търсене на престижно оформяне на мъжки прически, Нанси работи над тясната си специализация, както в традиционното бръснарство и мъжко подстригване, така и в новаторските техники на модерната мъжка визия. „Първата си работа, като фризьор в София, започнах именно тук в Nails club BG. Бях посрещната толкова топло и приятелски, че вече втора година се радвам не само на истински приятелства в колектива, но и на безценни възможности за професионално развитие и реализация!“

 • Радина Дунчева

  Фризьор

  Радина се занимава с фризьорство от 2015г., след като изкарва професионален курс при стилист Капанов. Всеотдайна и влюбена в професията, тя бързо намира голямата си страст, а именно колористиката, обработката на допълнителни коси, екстеншъни и официални прически. Младостта, енергията и ентусиазма с които тя работи й дават шеметен старт в кариерата, за какъвто не е и мечтала. Радина е винаги ведра, усмихната и любезна, което не остава незабелязано от клиентите и тя бързо се превърна във всеобщата любимка на салона. „Обичам радостта в очите на моите клиентки след края на процедурата. Сякаш не сме направили просто прическа, а сме се отървали от всички негативни емоции и сме дали нов старт и нова енергия на нашите клиенти!“

 • Калина Конакчийска

  Маникюр

  Калина открива влечението си към изобразителното изкуство още в най-ранна детска възраст, когато завършва гимназия с художествена паралелка. През 2005г. започва своето развитие като професионален маникюрист - професия, в която може да разкрие своя творчески потенциал. Вече повече от 12 години в бюти бранша, Калина е работила в някои от най-популярните салони в София. За работата си в Nails club BG, споделя: „Работила съм на различни места през годините, но този салон е специален! Никога, никъде преди, не съм виждала толкова хармонични и приятелски отношения между колеги, клиенти и ръководство!“

 • Юлия Проценко

  Козметик

  Юлия започва своята кариера в козметиката в град Николаев – Украйна. Известната като най-добрата в цял свят украинска школа по козметика дава основите на международната кариера на младата козметичка. През 2015г Юлия идва да живее и работи в България и за няколко месеца става една от най-търсените козметички в град София. Тя е и една от първите козметички в България, която работи с уникалната технология за обезкосмяване със захар. Все още не особено популярен у нас, шугарингът се превърна в тотален хит в редица европейски държави. Ръководството на салона се гордее с украинското си попълнение, както и с факта, че е един от първите в България, които предлагат украинските козметични практики на своите клиенти.

 • Яна Модева

  Козметик

  Яна започва да изучава тънкостите в козметиката още в началото на гимназията. Тя завършва Професионална гимназия по фризьорство и козметика „Княгиня Евдокия“ в София. Вече цели осем години, тя се занимава активно с козметика и апаратни процедури. Яна посещава ежегодно множество семинари и обучения за повишаване на квалификацията, които и дават възможността да надгражда своите умения и да е винаги запозната с най-новите тенденции и иновации в козметологията. Страстта й към професията е еволюирала в желание за преминаване на следващи нива, а именно медицинска козметика. Към момента Яна изучава акушерство в Медицински университет – София. Целият екип на салона се възхищава на Яна за нестихващата амбиция и отличните резултати, които тя получава в медицинското си образование.

 • Асен Шаламанов

  Масажист

  Асен завършва МУ – Медицински колеж “Йорданка Филаретова“ София, специалност рехабилитация през 2015г. Още като студент започва да се занимава професионално с масажи. Той събира опит , практикувайки различни масажни процедури в едни от най-елитните масажни и СПА центрове в България. След дипломирането си, той надгражда своите терапевтични методи, като специализира кинезитерапия в педиатрията. Асен работи с изключително желание, нестихващ интерес и завидна отдаденост. Към момента той успешно съчетава работата си като рехабилитатор на хоспитализирани пациенти в известна столична болница и ангажиментите си в салон Nails club BG, където активно практикува лечебно-възстановителни и релаксиращи масажи.

 • Теодора Красимирова

  Рецепционист

  Теди е управител и будната съвест на салон Nails club BG! Нейната прецизност, организация и дисцилина са балансирано съчетани и перфектно внедрени в цялостната екипна дейност. С усмивка и отношение, тя е човекът, който се грижи за всички нужди на нашите скъпи клиенти и колеги.

 • Ана Цветкова

  Маникюр

  Ана започва своето развитие като маникюрист през 2012г. За кратката си практика, тя заявява себе си на множество конкурси, форуми и семинари. Печели награди и отличия на абсолютно всички състезания по дизайн и миниатюри, на които се явява. Наградена е с първи места на INTERNATIONAL NAIL FESTIVAL “G.H.W” ROMA, ITALY, INTERNATIONAL NAIL CHAMPIONSHIP “Golden Rose of Bulgaria”Sofia, Bulgaria, 2016, INTERNATIONAL CHAMPIONSHIP “Cristmas Star”Sofia, Bulgaria 2016.С второ място е отличена на конкурсите International Festival “Nail Olymp”Sochi 2016 и на трето място на INTERNATIONAL NAIL CHAMPIONSHIP “Golden Rose Bulgaria” Bulgaria, Sofia , 2015. Ана успява да участва във всички значими семинари, курсове и практики, както в България, така и зад граница. Професионален опит и умения придобива от най-големите имена в бюти бранша . За своите професионални успехи тя споделя: „За мен Nails club BG е една сбъдната мечта! От всички награди и отличия, които имам като професионалист, няма по-голяма награда от здравия екип, приятелската атмосфера и усмивките на доволните клиенти!“